Rallytoko


TULEVAT KILPAILUT 2018

Epikset 4.7.2018

Kisat pidetään Forssan Pussikoirien aidatulla kivituhkapohjaisella kentällä (Pilvenmäentie, 30420 Forssa) tai kentän korjaustöiden pitkittyessä kentän vieresisellä parkkialueella. Kisojen tuotto käytetään treenikentän pohjan kunnostamiseen.
Tuomarina toimii Eija Junttila.
Luokkina MÖLLIALO, ALO(/AVO) ja VOI
Ilmoittautuminen alkaa klo. 17.00, ja ensimmäinen rataan tutustuminen 17.30 muistathan ottaa rokotustodistuksen mukaan!

VOI luokka aloittaa seuraavana ALO, jonka voi halutessaan suorittaa ennakkoon ilmoittamalla myös koira vapaana (AVO luokan tapaan) ja viimeisenä möllialo.
Möllialossa on palkkaus vapaa, ALO:ssa ei palkkausta AVO:ssa ja VOI:ssa palkkaus -5 pistettä. ALO/AVO luokka palkitaan yhtenä luokkana ja radalla on vain alokasluokan kylttejä.
RTK1-2 koirakot eivät voi sijoittua möllialo luokassa, RTK3-4 koirakot eivät voi sijoittua ALO/AVO luokassa, koirakko voi kuitenkin halutessaan osallistua tasoaan alempaan luokkaan ja saada siitä arvostelun, mutta ei sijoittua luokassa.

Maksimi osallistujamäärä on 35 koirakkoa, jos ilmoittautuneiden määrä jää alle tämän, on paikanpäältä mahdollista ostaa uusintaratoja. Koiran suorittaessa saman luokan useampaan kertaan jää ensimmäiseksi tehdyn radan tulos voimaan.

Osallistumismaksu:
7€/luokka, paikanpäältä ostettu lisärata 5€

Osallistuminen ainoastaan ennakkoilmoittautumisilla 2.7. mennessä sähköpostilla osoitteeseen minnik80@gmail.com
Ilmoittaustumiseen seuraavat tiedot:
Kilpailukuokka
Ohjaajan nimi
Koiran nimi
Koiran rotu
Koiran rtk:t
(voittajaluokkaan ilmoittautuvilta koiran säkäkorkeus)
Kaikki ilmoittautumiset maksetaan paikanpäällä, varaathan mukaasi tasarahan!

Kisojen facebook-tapahtumasivun löydät täältä.

Tervetuloa kisaamaan!


PIIRINMESTARUUSKILPAILUT 2.9.2018

Kilpailut pidetään Forssan Pussikoirien aidatulla kivituhkapohjaisella kentällä (Pilvenmäentie, 30420 Forssa).

Luokat: ALO, AVO, VOI, MES

Tuomarina toimii Heikki Palosaari.

Lisätietoja tulossa…


MENNEET KILPAILUT 2017

11.6.2017 Ypäjä

luokat ALO, AVO, VOI ja MES. Tuomarina Tiia Hämäläinen. Raj.osanotto: max 60 koirakkoa, etusija järj. yhd. jäsenillä. Järj. Forssan Pussikoirat ry. Ilm. jäsenet 1.5-15.5., muut 16.5 alkaen. Ilm. ja tied. eijahaarala@gmail.com Osm. jäsenet 16 euroa, muut 25 euroa. Tili: FI83 5025 0220 1201 90. Maksu vasta paikan vahvistuttua. Maksun viestiksi ”rallytokokoe 11.6. + omanimi”.

Dog & Horse -kilpailu järjestetään Ypäjällä Finnderbyn yhteydessä 10.6.-11.6.2017. Kilpailun järjestää Forssan Pussikoirat yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston kanssa.
Kilpailu on osa Suomi 100 vuotta tapahtumaketjua.
Kilpailun ohessa toteutetaan epävirallinen joukkuekilpailu. Lauantaina kilpailevat Agility-koirakot ja esteratsukot joukkueina. Sunnuntaina kilpailevat Rallytoko-koirakot ja kouluratsukot joukkueina. Joukkueet arvotaan etukäteen järjestäjien toimesta. Kisa ei aiheuta kilpailuun osallistujille mitään erityisjärjestelyjä. Varauduthan kuitenkin siihen, että alueella on yleisöä sekä lähistöllä hevosia ja mm. kuulutuksia. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä sekä Facebookista Dog & Horse -kilpailu Finnderbyn yhteydessä Ypäjällä.

Koe on myös Pussikoirien jäsentenvälinen epävirallinen seuranmestaruuskoe.

===============================================================

Forssan Pussikoirat ry tukee jäseniään kisauran alussa maksamalla ensimmäisen tottelevaisuuskokeen, agilitykilpailun tai rallytokokilpailun kilpailumaksun.

Maksukuitti ensimmäisestä kilpailusta toimitetaan rahastonhoitajalle Ulla Viholaiselle saman vuoden aikana.