Derby

Jahti & Vahti Dog & Horse Show

10. -11.6.2017 Ypäjä

Aluekartta

Forssan Pussikoirat järjestää yhteistyössä Ypäjän Hevosopiston kanssa rallytoko- sekä agilitykilpailut Finnderbyn yhteydessä.
Kilpailu on osa Suomi 100 vuotta tapahtumaketjua.

Lauantaina 10.6. viralliset 3-luokan agilitykilpailut. Ohessa kilpaillaan epävirallinen joukkuekilpailu esteratsukoiden kanssa.
Joukkueet muodostetaan järjestäjän toimesta.
Ilmoittautumiset normaalisti Sagin sivujen kautta
HUOM! Agilitykilpailu alkaa klo. 15.00

Sunnuntaina 11.6. viralliset rallytokokilpailut. Ohessa epävirallinen joukkuekilpailu kouluratsukoiden kanssa.
Joukkueet muodostetaan järjestäjän toimesta.

Finnderbyyn sisäänpääsymaksu.
Kisakirjeen mukana lähetetään kaikille pysäköintilipuke, jolla kilpailijat pääsevät alueelle ilmaiseksi. (2 ranneketta/kisaava koirakko)
Pysäköintilipuke tulee olla tulostettuna auton tuulilasille kilpailupaikalle saavuttaessa.

Varauduthan myös siihen, että alueella on yleisöä sekä lähistöllä hevosia ja mm. kuulutuksia.

Agility ja esteratsastus

Kilpailu käydään Finnderby –tapahtumassa la 10.6.2017.
Agilityssä kilpaillaan tavallinen Agility-kilpailu tasolla 3, kaikissa koko kategorioissa.
Kilpailuun ilmoittaudutaan kuten normaaliin agility kilpailuunkin.


Esteratsastusluokkana toimii tavallinen esteratsastusluokka, luokkaan ilmoittaudutaan KIPAn kautta. Kaikki luokkaan ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana myös joukkuekilpailussa. Joukkueet muodostuvat lähtijämäärien mukaan, eli joukkueessa voi olla useitakin koirakoita ja/tai ratsukoita. Kuitenkin vain parhaan koirakon ja ratsukon yhteistulos huomioidaan lopputuloksessa. Eli joukkueessa tulee olla vähintään yksi koirakko ja yksi ratsukko. Joukkueet arvotaan, kun luokkien lopulliset lähtijät ovat selvillä.

Ratsastusluokassa jaetaan normaalit luokkapalkinnot sijoitussäännön mukaisesti, samoin kuin agility-kilpailussa palkitaan samalla tavalla parhaat kuin kokeissa muutenkin, lisäksi paras joukkue palkitaan esinepalkinnoin.

Joukkueen yhteistuloksen laskua tarkennetaan vielä sääntöihin, ja siitä tulee informaatiota lähiaikoina. Mikäli joukkueen tuloksista ei löydy hyväksyttyä tulosta sekä koirakolta, että ratsukolta koko joukkueen tulos on hylätty. Joukkuekilpailun säännöistä ja kilpailumuodosta vastaa Rosali Kivitie.

Rallytoko ja kouluratsastus

Kilpailu käydään Finnderby –tapahtumassa su 11.6.2017.
Rallytokossa kilpaillaan tavallinen Rallytoko-koe, johon ilmoittaudutaan VIRKKU-järjestelmän kautta. Mukana kaikki luokat ALO, AVO, VOI, MES. Joukkuekilpailuun valikoituu se luokka, johon tulee eniten osallistujia.

Kouluratsastusluokkana toimii tavallinen kouluratsastusluokka, siihen ilmoittaudutaan KIPAn kautta normaalisti, eli kaikki luokkaan ilmoittautuneet ovat automaattisesti mukana myös joukkuekilpailussa. Joukkueet muodostuvat lähtijämäärien mukaan, eli joukkueessa voi olla useitakin koirakoita ja/tai ratsukoita. Kuitenkin vain parhaan koirakon ja ratsukon yhteistulos huomioidaan lopputuloksessa. Eli joukkueessa tulee olla vähintään yksi koirakko ja yksi ratsukko. Joukkueet arvotaan, kun luokkien lopulliset lähtijät ovat selvillä.
Ratsastusluokassa jaetaan normaalit luokkapalkinnot sijoitussäännön mukaisesti, samoin kuin Rallytoko-kokeessa palkitaan samalla tavalla parhaat kuin kokeissa muutenkin, lisäksi paras joukkue palkitaan esinepalkinnoin.

Yhteistulos lasketaan siten, että joukkueen parhaan ratsukon prosenttitulos lasketaan yhteen joukkueen parhaan koirakon tuloksen kanssa, siten, että koirakon saama pistemäärä muutetaan prosenteiksi. Tämä yhteenlaskettu prosenttitulos on joukkueen lopputulos. Rallytoko- tuloksissa huomioidaan kaikki tulokset, myös ei hyväksytyt (alle70 pistettä). Kouluratsastustuloksissa huomioidaan kaikki yli 50% tulokset. Mikäli joukkueesta ei löydy hyväksyttyä koirakon ja ratsukon tulosta, koko joukkueen tulos on hylätty. Joukkuekilpailun säännöistä ja kilpailumuodosta vastaa Rosali Kivitie

jahtiVahti_logo_02

hankkija_logo