Agility

Vuonna 2020 vanhentuvien lahjakorttien voimassaoloa jatkettu vuodelle 2021!

KILPAILUT 2021

Epäviralliset agilitykilpailut

Sunnuntaina 13.6.2021

Ilmoittautumiset alkaa klo 9.00 ja kisat 10.00. Tuomarina Ulla Viholainen.

Luokkina supermöllit, möllit ja kisaavat. Kisaaville 2 rataa, agi ja hyppyrata. Ikärajat: Supermöllit 10 kk, möllit 12 kk ja kisaavat 15 kk. Pikkuminit sekä pikkumaksit kisaavat omilla rimakorkeuksilla, mutta palkitaan samassa luokassa minien ja maksien kanssa. Mahdollisuus myös lähtötreeneihin kaikissa luokissa.

Putkiralli aloittaa klo. 10.00
Möllit aloittaa aikaisintaan klo. 11.00
Kisaavat aloittaa aikaisintaan klo. 12.00

Säkäjärjestys: pikkumini – mini – medi- pikkumaksi – maksi

Osallistumismaksut:

Ennakkoon ilmoittautuessa 5 €/startti
Paikan päällä ilmoittautuessa 8 €/startti
Pelkkä lähtötreeni 2€/kerta

Jäsenet, jotka talkoilevat samalla kisoissa saavat startata ilmaiseksi. Ennakkoilmoittautumiset ja talkoilijoiden ilmoittautumiset 10.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen niina.nurmi@outlook.com

Ei startti rajoitusta, paras tulos jää voimaan. Ilmoittautuminen päättyy ko. luokan alkaessa. Virallisissa kilpailuissa startanneet voivat startata mölleissä, mutta eivät sijoitu. Supermölleissä ja mölleissä hylkäyksestä saa 10 virhepistettä, mutta kisaavissa mennään oikeidenkisasääntöjen mukaan. Mölleissä palkkaaminen sallittu.Kisaavissa palkkaamisesta tulee 10 virhepistettä/palkkaus.


VIRALLISET AGILITYKILPAILUT

3.7.2021 lauantai 3-luokan kisat. Tuomarina Asko Jokinen ja varalla Petteri Kerminen

14.8.2021 lauantai 1-2-luokan kisat. Tuomarina Mika Kangas

Lisätietoja tulossa myöhemmin!


MENNEET KILPAILUT 2020

15.8.2020 lauantai 4 rataa 2-luokille ja 3 rataa 1-luokille

Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen

Kisakirje

Lähtölistat

Alustava järjestys:

2 lk A agi – B agi – C hyppy – D hyppy, 1 lk C hyppy – B agi – A agi

Säkäjärjestys L, SL, M, S, XS

Ilmoittautuminen mittaukseen kilpailun yhteydessä ti 11.8. mennessä lomakkeella https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_UPGFgeS9FvpfWe7UyCf9qZUeCEF7aEPz2HXSIIpT5_wDxw/viewform

Mittausaikataulu ilmoitetaan kisakirjeessä.

Kentällä on ulkohuussi, EI VESIPISTETTÄ!

Muistathan säilyttää turvavälit ja huolehtia käsihygieniasta.

Tervetuloa kisaamaan!

Facebookin tapahtumasivulle pääset tästä


EPIKSET 2020

18.7.2020 lauantai

Kisat pidetään Pussikoirien omalla kentällä, Pilvenmäentie, Forssa

Tuomarina Ulla Viholainen

Luokat supermölli (10 kk -), mölli (12kk-) ja kilpailevat (15kk-).
Supermölli radalla vain matalia hyppyjä ja putkia (koiraa saa palkata radalla).
Möllien radalla ei ole keinua, keppejä, rengasta, eikä pussia (koiraa saa palkata radalla).
Kilpaileville on KAKSI rataa, joista toinen on hyppyrata ja toinen agirata.
Lisäksi on mahdollisuus ottaa vain lähtötreenejä, jolloin koira harjoittelee lähdössä pysymistä ja suorittaa vain maksimissaan 2 ensimmäistä estettä.

Säkäjärjestys supermölli ja möllirata: mini- medi- maksi
Säkäjärjestys kisaavat: pikkumini – mini – medi – pikkumaksi – maksi
Kisaavien radalla pikkuminit sekä pikkumaksit kisaavat omilla rimakorkeuksilla, mutta palkitaan samassa luokassa minien ja maksien kanssa.

Ei startti rajoitusta, paras tulos jää voimaan. Virallisissa kisoissa startanneet koirakot voivat osallistua mölliradalle, mutta eivät voi sijoittua. Muistakaa sanoa tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Supermölleissä ja mölleissä hylkäävästä virheestä tulee 10 virhepistettä, kisaavien radalla mennään kisasääntöjen mukaan. Joten kisaavien radalla palkkauksesta tulee 10 virhepistettä / palkkaus.Supermölleissä hyppykorkeus 15 cm kaikille, pikkuminit/minit voivat mennä ilman rimoja, mutta asiasta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen alkaa klo. 9.00
Supermölli alkaa klo. 10.00
Möllirata alkaa aikaisintaan klo. 11.00
Kilpailevat alkaa aikaisintaan klo. 12.00

HUOM! ILMOITTAUTUMISET VAIN ENNAKKOON 15.7. MENNESSÄ ja maksu etukäteen tilille FI83 5025 0220 1201 90! Lähetäthän kuitin maksusta ilmoittautumisesi yhteydessä! Kilpailijoille lähetetään tarkempi arvioitu aikataulu viimeistään kilpailuja edeltävänä päivänä.

Hinnat
5€/startti
Pelkkä lähtötreeni 2 € kerta

Ennakkoilmoittautumiset Niina Nurmelle 15.7.2020 mennessä osoitteeseen: niina.nurmi@outlook.com

Rokotukset tarkistetaan.

Kentällä on ulkohuussi, EI VESIPISTETTÄ!

Muistathan säilyttää turvavälit ja huolehtia käsihygieniasta.

Tervetuloa kisaamaan!

Facebookin tapahtumasivulle pääset tästä


MENNEET KILPAILUT 2019

17.8.2019 lauantai 2 agilityrataa ja 1 hyppyrata 3-luokille

Tuomarina Anne Savioja

Kisakirje

Lähtölista

Alustava järjestys: L, SL, S, XS, M

Saman säkäluokan kisat pyritään kisaamaan peräkkäin jos koiria > 25-30.

Ilmoittautuminen mittaukseen kilpailun yhteydessä 13.8. mennessä lomakkeella https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_UPGFgeS9FvpfWe7UyCf9qZUeCEF7aEPz2HXSIIpT5_wDxw/viewform

29.6.2019 lauantai agility ja hyppyrata 1, 2 ja 3 luokille

Tuomareina Asko Jokinen ja Leena Rantamäki-Lahtinen

Kilpailut kilpaillaan Forssan Pussikoirien aidatulla luonnonsora-pohjaisella kentällä Pilvenmäellä, Pilvenmäentie, 30420 Forssa

Kisojen yhteydessä myös australianpaimenkoirien agilityn rotumestaruuskilpailu. 1- ja 2-luokissa mestaruudet jaetaan agilityradan perusteella ja 3-luokilla hyppy+agilityradan yhteistulosten mukaan. Jotta tulokset huomioitaisiin on ohjaajan oltava Australianpaimenkoirat ry:n jäsen


Epikset 8.6.2019 Kisat pidetään Pussikoirien omalla kentällä, Pilvenmäentie, Forssa Tuomarina Ulla Viholainen Luokat putkiralli (10 kk -), mölli (12kk-) ja kilpailevat (15kk-). Putkiralli radalla vain matalia hyppyjä ja putkia (koiraa saa palkata radalla). Möllien radalla ei ole keinua, keppejä, rengasta, eikä pussia (koiraa saa palkata radalla). Kilpaileville on KAKSI rataa, joista toinen on hyppyrata ja toinen agirata. Aloitetaan agilityradalla. Lisäksi on mahdollisuus ottaa vain lähtötreenejä, jolloin koira harjoittelee lähdössä pysymistä ja suorittaa vain maksimissaan 2 ensimmäistä estettä. Säkäjärjestys putkiralli ja möllirata: mini- medi- maksi Säkäjärjestys kisaavat: pikkumini – mini – medi – pikkumaksi – maksi Kisaavien radalla pikkuminit sekä pikkumaksit kisaavat omilla rimakorkeuksilla, mutta palkitaan samassa luokassa minien ja maksien kanssa. llmoittautuminen alkaa klo 9.30 Putkiralli alkaa klo 10.00 Möllirata alkaa aikaisintaan klo 11.00 Kilpailevat alkaa aikaisintaan klo 12.00 Ei startti rajoitusta, paras tulos jää voimaan. Ilmoittautuminen päättyy ko. luokan alkaessa. Virallisissa kisoissa startanneet koirakot voivat osallistua mölliradalle, mutta eivät voi sijoittua. Muistakaa sanoa tästä ilmoittautumisen yhteydessä. Putkirallissa ja mölleissä hylkäävästä virheestä tulee 10 virhepistettä, kisaavien radalla mennään kisasääntöjen mukaan. Joten kisaavien radalla palkkauksesta tulee 10 virhepistettä / palkkaus. Hinnat Ennakkoon ilmoittautuessa 5€ startti Hinta paikan päällä ilmoittautuessa 8 € startti Pelkkä lähtötreeni 2 € kerta Ennakkoilmoittautumiset Niina Nurmelle 6.6.2019 mennessä osoitteeseen: niina.nurmi@outlook.com Rokotukset tarkistetaan. Vain käteismaksu käy! Kentällä on ulkohuussi, EI VESIPISTETTÄ! Buffassa janojuomaa ja pikkupurtavaa.

=============================================================

Etelä-Hämeen Kennelpiirin piirinmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät täältä.

===============================================================

Forssan Pussikoirat ry tukee jäseniään kisauran alussa maksamalla ensimmäisen tottelevaisuuskokeen, agilitykilpailun tai rallytokokilpailun kilpailumaksun.

Maksukuitti ensimmäisestä kilpailusta toimitetaan rahastonhoitajalle Ulla Viholaiselle saman vuoden aikana.