Seuramestaruudet episten yhteydessä sunnuntaina 21.8.2022

Forssan pussikoirien agilityseuramestaruudet ratkotaan tänä vuonna epävirallisten kisojen yhteydessä. Mukana on siis jotain vanhaa ja jotain uutta!

Ilmoittaudu joko ennakkoon tästä linkistä! tai paikan päällä. Maksu hoidetaan mestaruusluokasta vanhaan perinteiseen tapaan karkkipussilla (mitä muhkeampi sen paremmat ovat palkinnot). Mikäli haluat kisata muissa luokissa mestaruusluokan lisäksi, on maksusi karkkipussilla hoidettu!  Seuramestaruuspalkintojen lisäksi jokaisessa luokassa luokkapalkintojenjako kolmelle parhaalle koirakolle.

Mestaruuksissa ensimmäinen suoritus lasketaan, vaikka muuten luokassa paras tulos jää voimaan. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitat myös mihin mestaruusluokkaan osallistutte (mestaruuksista voi kilpailla vain yhdessä ennalta ilmoitetussa luokassa).

Mestaruusluokat:

💫 Seniorikoirien mestaruus (+8v) ratkotaan putkirallissa.

❤ Putkirallissa palkitaan myös ensimmäistä kertaa Forssan pussikoirien Tulevaisuuden Toivo! Tämän voittaa yksi tähän kisaamattomille koirille tarkoitettuun mestaruusluokkaan osallistuva kaikkein nopeimman ajan putkirallissa tehnyt koirakko.

 💫 Möllimestaruudet ratkotaan virallisissa kisoissa kisaamattomien koirien kesken kahden luokan yhteistuloksella möllien hyppy- ja agiradalta. 

        Vielä starttaamattoman koirakon on mahdollista kilpailla suoraan kisaavien luokassa mestaruudesta niin halutessaan.

💫 Seuramestaruudet eli kilpailu-uransa aloittaneiden koirien mestaruudet ratkotaan kahden luokan yhteistulosten perusteella kisaavien hyppy- ja agiradalta.

Luvassa siis mahtavaa menoa kaikin puolin! 

Tule mukaan kannustamaan, talkoilemaan ja pitämään hauskaa. 

Järjestämme päivän aluksi muutamien käytöstä poistettujen esteiden estehuutokaupan, josta lisätietoa tapahtuman facebook sivuilla

Nyt ilmoittautumaan ja nähdään ensi sunnuntaina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *