Koulutukset

Järjestämme koulutuksia vuoden ympäri. Tavoitteena on harrastaa yhdessä, laadukkaasti, mukavasti ja turvallisesti. Jokaisen koirakon taso huomioidaan aina treeneissä erikseen, eikä meillä harrasteta pelkästään tasoryhmissä. Erilaiset ryhmäkokoonpanot antavat mahdollisuuden saada oppia ja tärkeitä vinkkejä myös kanssatreenaajilta, sekä päästä näkemään erilaisten koirakoiden treeniä. 

Kaikilla kouluttajillamme on useamman vuoden kokemus lajeista ja tarjoamme kouluttajille mahdollisuuden myös Suomen Agilityliiton valmentajakoulutuksiin. Vakioryhmät muodostuvat uudestaan aina kesä- ja talvikausiksi, haku vakioryhmiin tehdään erikseen. Rallytokoa treenataan myös läpi vuoden omatoimitreeneissä, missä on mitä mainioin fiilis ja kiva yhdessä tekemisen meininki. 

Lisäksi järjestämme kesäisin myös ulkopuolisten kouluttajien agilitykoulutuksia. On mahtavaa saada uusia näkökulmia erilaisilta kouluttajilta, jokaisella on antaa jotakin uutta treeniin! Ulkopuoliset koulutukset ovat myös erittäin hyvä mahdollisuus päästä ammattilaisten treeneihin ihan omalla kotikentällä. 

Kesäkauden 2024 treenaamme Pilvenmäen aidatulla koulutuskentällä Forssassa:

 Rallytokon koulutusryhmä:
Maanantaisin 17-19 

Agilityn vakioryhmät:
Noora Kestin ryhmä maanantaisin 19-21
Juha Sarkulan ryhmä tiistaisin 17-19
Anu Sarkulan ryhmä tiistaisin 19-21
Suvi Uotilan ryhmä keskiviikkoisin 17 - 19
Amanda Ketolan alkeis/jatko ryhmä torstaisin 17-19

KESÄN 2024 ULKOPUOLISET KOULUTTAJAT:
Veijo Koistinen tulee kouluttamaan agilityä kolmen setin kerran 
ke 22.5, ti 28.5 ja ma 3.6 -PERUTTU
Marko Kivihalme saapuu kouluttamaan agilityä
to 18.7, ke 31.7, ti 13.8

Agilityn alkeiskurssi järjestetään 9.5. alkaen torstaisin klo 19-21 (8 krt).
Alkeiskurssille ovat tervetulleita kaiken kokoiset ja rotuiset koirat ohjaajineen. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Agility on fyysinen laji ja kurssilla tutustutaan kaikkiin lajissa käytettäviin esteisiin, sekä perusohjaustekniikoihin. Ihan pennun kanssa kurssille ei siis kannata tulla fyysisen kuormituksen takia, vaan suositeltu ikäraja on noin 1v ->.
Paikkana Pilvenmäen aidattu koulutuskenttä.  
Kouluttajina Mira Markkanen ja Heidi Pääjärvi
Kurssille otetaan max. 8 koirakkoa. Ilmoittautuminen on sitova ja avoinna jäsenille 2.2 -> Seuran ulkopuolisille ilmoittautuminen avataan 1.3, mikäli paikkoja vielä riittää. 
Hinta jäsenille 50€ ja ulkopuolisille 80€.