Koulutukset

Järjestämme koulutuksia vuoden ympäri. Tavoitteena on harrastaa yhdessä, laadukkaasti, mukavasti ja turvallisesti. Jokaisen koirakon taso huomioidaan aina treeneissä erikseen, eikä meillä harrasteta pelkästään tasoryhmissä. Erilaiset ryhmäkokoonpanot antavat mahdollisuuden saada oppia ja tärkeitä vinkkejä myös kanssatreenaajilta, sekä päästä näkemään erilaisten koirakoiden treeniä. 

Kaikilla kouluttajillamme on useamman vuoden kokemus lajeista ja tarjoamme kouluttajille mahdollisuuden myös Suomen Agilityliiton valmentajakoulutuksiin. Vakioryhmät muodostuvat uudestaan aina kesä- ja talvikausiksi, haku vakioryhmiin tehdään erikseen. Rallytokoa treenataan myös läpi vuoden omatoimitreeneissä, missä on mitä mainioin fiilis ja kiva yhdessä tekemisen meininki. 

Lisäksi järjestämme kesäisin myös ulkopuolisten kouluttajien agilitykoulutuksia. On mahtavaa saada uusia näkökulmia erilaisilta kouluttajilta, jokaisella on antaa jotakin uutta treeniin! Ulkopuoliset koulutukset ovat myös erittäin hyvä mahdollisuus päästä ammattilaisten treeneihin ihan omalla kotikentällä. 

Talvikauden 2023-2024 treenaamme Huippukoira Oy:n tiloissa Forssassa:

 Rallytokon omatoimiryhmä:
Tiistaisin 16.30-18. 

Agilityn vakioryhmät:
Amanda Ketolan alkeis/jatko ryhmä tiistaisin 18-20
Suvi Uotilan ryhmä keskiviikkoisin 17 - 19
Noora Kestin ryhmä perjantaisin 18-20

Agilityn kaukoryhmä Janakkalassa tiistaisin 20.15-22.15. 
Kouluttajina Anu Sarkula / Juha Sarkula / Noora Kesti