Koulutukset

Järjestämme koulutuksia vuoden ympäri. Tavoitteena on harrastaa yhdessä, laadukkaasti, mukavasti ja turvallisesti. Jokaisen koirakon taso huomioidaan aina treeneissä erikseen, eikä meillä harrasteta pelkästään tasoryhmissä. Erilaiset ryhmäkokoonpanot antavat mahdollisuuden saada oppia ja tärkeitä vinkkejä myös kanssatreenaajilta, sekä päästä näkemään erilaisten koirakoiden treeniä. 

Kaikilla kouluttajillamme on useamman vuoden kokemus lajeista ja tarjoamme kouluttajille mahdollisuuden myös Suomen Agilityliiton valmentajakoulutuksiin. Vakioryhmät muodostuvat uudestaan aina kesä- ja talvikausiksi, haku vakioryhmiin tehdään erikseen. Rallytokoa treenataan myös läpi vuoden omatoimitreeneissä, missä on mitä mainioin fiilis ja kiva yhdessä tekemisen meininki. 

Lisäksi järjestämme kesäisin myös ulkopuolisten kouluttajien agilitykoulutuksia. On mahtavaa saada uusia näkökulmia erilaisilta kouluttajilta, jokaisella on antaa jotakin uutta treeniin! Ulkopuoliset koulutukset ovat myös erittäin hyvä mahdollisuus päästä ammattilaisten treeneihin ihan omalla kotikentällä. 

Kesän 2023 Rallytokotreenit:
Vapaavuoro keskiviikkoisin klo 17-19. 
Portin avaajana / vastuuhenkilönä Jonna Louhelo.
Ryhmä on maksuton jäsenille.
Ilmoittautumiset ryhmään Jonnalle jonna.louhelo@gmail.com

Kesän 2023 Agilityn vakioryhmät:
Juha Sarkulan ryhmä maanantaisin klo 17-19
Anu Sarkulan ryhmä maanantaisin klo 19 - 21
Noora Kestin ryhmä tiistaisin klo 19 - 21
Paula Ojasen ryhmä keskiviikkoisin 18 - 20
Suvi Uotilan ryhmä torstaisin 17.30 - 19.30
Vapaavuoro perjantaisin 17.30 alkaen

Kesän 2023 ulkopuoliset agilitykoulutukset: 
10.5. Ari Kuparinen
23.5. Ari Kuparinen
30.7. Tanja Kurikka
3.9. Tanja Kurikka